Kundalini NRGY Awakening

“This NRGY is waking us up from a long deep sleep”

Sta je op het punt dat je even niet weet welke kant je op moet? Ben je toe aan verandering? Vraag je je af of er meer potentie in jou zit? Heb je een verlangen om te voelen wat je echt wil? Voel je dat je hoofd het soms overneemt van je intuïtie? Dan is Kundalini NRGY Awakening misschien wel jouw stap!

Kundalini is een Indiaas woord dat staat voor onze “Levenskracht”. Deze wordt ook wel Prana, Chi of Qi genoemd. Kundalini wordt in Indiase geschriften beschreven als een bovennatuurlijke kracht in de mens, een ‘oerenergie’. Kundalini NRGY Awakening gaat om het ontwaken van jouw eigen levensenergie.
Tijdens een Kundalini NRGY sessie komen we in verbinding met een veld van intelligente energie. Je energiesystemen worden uitgenodigd om te ontwaken van binnenuit. Het zit al in jou en is er altijd al geweest, je hoeft het alleen nog maar zelf te ontdekken. Het is een proces dat jouw eigen levensenergie activeert. Dat wil zeggen dat je oude patronen die jou niet langer dienen kan loslaten en het zelfhelend vermogen z’n werk mag doen. Tijdens de sessie vergroot je bewustzijn, waardoor je meer duidelijkheid krijgt en besluitvaardiger kunt worden. Het brengt jou terug in je kracht! Er kan niks geforceerd worden, het openen van de energie gebeurt op een natuurlijke manier die perfect bij jou past. De levensenergie kan ons terugbrengen naar de levensvreugde. De Kundalini NRGY Awakening ruimt op wat ons eventueel weerhoudt om vanuit onze essentie te leven. Als deze weer vrij door alle kanalen in ons lichaam kan stormen, dan voelen we weer het gevoel van heelheid. De interactie met de energie voelt als een dans, een innerlijke energetische dans.

Tijdens een sessie:

Tijdens een sessie mag je ontspannen liggen in volledige overgave met je ogen dicht. Het loslaten van de controle is voor sommigen een uitdaging, maar vertrouw op de energie. Het is een natuurlijk proces, de energie is zeer intelligent en geeft je precies wat je nodig hebt en wat je aan kan op dat moment. Probeer verwachtingen los te laten en voel je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van (luide) muziek die jou door de sessie begeleidt. Ik, als facilitator, zal je op verschillende plekken aanraken om de energie te laten stromen door je lichaam.

Je kunt van alles ervaren tijdens een sessie. Denk bijvoorbeeld aan:
Sensaties: tintelingen, gevoel van warm/koud in je lichaam
Visueel: denk aan beelden of inzichten
Emoties: blijdschap, lachen, boosheid en/of verdriet
Bewegingen: yogaposes, stretches, schudden, samentrekken van spieren
Gelukzaligheid: bliss, kalmte, rust, zonder besef van tijd en ruimte
Connectie met je eigen ziel

Lange termijn effecten:

Bij het regelmatig volgen van sessies kunnen lange termijn voordelen optreden. Ze kunnen per persoon natuurlijk erg verschillen en zijn eindeloos:
– Stress & spanning in het lichaam verdwijnen
– Emoties verwerken & loslaten
– Toename van energie & vitaliteit
– Meer connectie met jezelf en je emoties
– Meer zelfliefde ervaren
– Uitspreken van jezelf
– Levensvragen worden opgelost
– Verborgen talenten komen naar boven
– Mentale helderheid en gevoelens van stabiele rust in zichzelf
– Dichter bij jezelf staan en je intuïtie vertrouwen
– Verbetering van de focus, concentratie en productiviteit
– Keuzes kunnen maken vanuit (zelf)vertrouwen
– Gezondere keuzes maken in je leven
– Minder beïnvloed worden door de energie van anderen
– Gezondheidsproblemen/uitdagingen vallen weg
– Meer seksueel plezier
– En ga zo maar door…

Er vindt een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats bij regelmatige blootstelling aan de energie. Het is dus een proces dat veranderingen in gang zet. Het advies is om in het begin regelmatig sessies bij te wonen om volledig geactiveerd te worden. Iedereen is in meer of mindere mate sensitief voor deze energie. Het is een kwestie van tijd. Na ongeveer 3 tot 5 sessies blijft de activatie vaak aanwezig. Dit verschilt natuurlijk per individu en de ervaring. Je kunt zelf bepalen wanneer je terugkomt voor de “innerdance” met jouw energie. Hoe meer je het doet, hoe dieper je kunt gaan. Iedere sessie is anders. Als jij een ja voelt om jouw levensenergie te laten ontwaken dan is dit het moment om het te komen ervaren!

“Ik ging er heel open in, maar wat een ervaring, bizar! Malou zorgt voor een hele fijn en vertrouwde sfeer. Wat je meemaakt tijdens zo’n sessie is eigenlijk niet te verwoorden. Ik kan alleen maar zeggen dat het mij heel goed heeft gedaan en zelfs antwoorden heeft gegeven (bizar)! Ik ga hier zeker nog een keer aan meedoen!”


1

Group sessions

Groepssessies

Er vinden maandelijks groepsevents plaats voor Kundalini NRGY Awakening. De locaties verschillen per keer. De data worden gecommuniceerd via instagram en vind je ook op de “events” pagina op deze site, waar je direct jezelf kunt verzekeren van een plekje.

Groepsessie:
Dit zijn sessies met een grotere groep. We verhogen op deze manier met elkaar de energie. Dit kan je helpen om je makkelijker over te geven aan de sessie. Je bent met gelijkgestemden, maar ieder maakt voor zichzelf een reis. Deze sessies kunnen het begin zijn van een proces van groei, transformatie, genezing en het verkennen van het onbekende. Na afloop sluiten we het af met thee en iets lekkers.

Semi-private sessie:
Deze sessie vindt plaats in wat kleinere groep (maximaal 8 personen). Deze vorm is geschikt voor mensen die het fijn vinden om meer persoonlijke aandacht te krijgen tijdens een sessie of mensen die zich fijner voelen bij een kleine groep. Er is meer tijd voor en na de sessie om ervaringen met elkaar te delen indien daar behoefte aan is. Na afloop sluiten we af met thee en iets lekkers.

Boek jouw Kundalini sessie

“Ik ging er heel open in, maar wat een ervaring, bizar! Malou zorgt voor een hele fijn en vertrouwde sfeer. Wat je meemaakt tijdens zo’n sessie is eigenlijk niet te verwoorden. Ik kan alleen maar zeggen dat het mij heel goed heeft gedaan en zelfs antwoorden heeft gegeven (bizar)! Ik ga hier zeker nog een keer aan meedoen!”


2

Your private journey

Prive of duo sessie:

Wil jij graag een privé sessie of samen met een geliefde/vriend/familie komen? Dat kan natuurlijk ook! Deze sessie vindt plaats in de LouZen studio. Soms heb je net dat beetje meer aandacht nodig om je over te kunnen geven aan de energie of vind je het fijn om eerst privé te ervaren wat de energie voor jou kan doen. Er is dan ook tijd om meer in te gaan op de dingen die in jouw leven spelen. Ik begeleid je met alle liefde in dat proces!

Boek jouw Kundalini prive sessie

“Malou heeft mij heel erg geholpen met het verminderen van mijn paniekaanvallen. Na drie sessies, waarvan 2 een ademhaling sessies waren en de ander een yoga sessie, heb ik bijna geen klachten meer en weet ik nu hoe ik ermee om moet gaan. Ik kan haar dan ook zeker aanraden!”


2

Your inner journey

Ademtraject

Voel jij dat het tijd is voor verandering? Ben jij bezig met zelfontwikkeling en weet je niet waar te beginnen of loop je vast? Voel jij zo veel stress en onrust in je lichaam en ben je het zat om je zo te voelen? Kom je met praten niet bij (oude) pijn/verdriet in je lijf? Dan is een ademtraject voor jou een prachtige oplossing!

In een traject nemen we jouw patronen en overtuigingen onder de loep, op basis daarvan stellen we doelen en affirmaties waar we vervolgens gericht op gaan ademen. Met actief ademen breng je het innerlijk proces (weer) in beweging. De blokkades in jouw lichaam gaan we oplossen door ademruimte te creëren in de buik, flanken en borst, zodat we de volle opnieuw leren ademhaling gebruiken. Tijdens de sessie maken we gebruik van triggerpoints, zodat we specifieke pijn en/of emoties triggeren en ze vervolgens los te kunnen laten. We kijken samen of er ook een combinatie gemaakt wordt met verschillende vormen van yoga en meditatie om het een volledige ervaring te kunnen laten zijn die jou verder helpt. Er is een Silver of Gold Traject. Afhankelijk van het aantal sessies dat je nodig hebt kiezen we samen welk traject het beste past.

Kom er achter wat je wilt en wie je echt bent. Laat vastgehouden angsten en emoties los en voel je lichter en verlost van dingen die jou niet (meer) dienen. Ontdek jouw potentie en leef je eigen leven. Dit is jouw tijd en jouw moment! Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Boek jouw ademtraject

“Ik heb laatst een supermooie ademcirkel mogen doen bij Malou en ik heb deze ervaren als heel fijn, transformerend en vol met verbinding. Malou laat je veilig voelen en weet waar ze het over heeft. Ik kan dit iedereen aanraden die op zoek is naar meer rust en verbinding met zichzelf.”


3

Special Vibes

Speciale Events

Deze sessies hebben net even een ander jasje. Denk bijvoorbeeld aan: meer facilitators, een bijzondere locatie, een thema dat centraal staat of sessies die langer duren. Deze evenementen worden gedeeld op Instagram en zijn te boeken via het systeem. Blijf altijd op de hoogte door de notificaties van Instagram op LouZen aan te zetten!

Check instagram voor updates

“Ik heb laatst een supermooie ademcirkel mogen doen bij Malou en ik heb deze ervaren als heel fijn, transformerend en vol met verbinding. Malou laat je veilig voelen en weet waar ze het over heeft. Ik kan dit iedereen aanraden die op zoek is naar meer rust en verbinding met zichzelf.”


4

Breathe in company

Bedrijfsademen

Een gezonde organisatie werkt het liefst met flexibele en vitale werknemers. Ervaren werknemers veel stress, is er sprake van trauma’s of veel druk? Dan kan jouw team wel een ademsessie gebruiken. Oude spanning laat je los en nieuwe energie stroomt door je lijf. Je kunt de wereld weer aan, wordt productiever en zitten beter in je vel. Ook voor minder ziekteverzuim is dit belangrijk.

De adem is namelijk een prachtige tool om de gezondheid en mentale balans te verbeteren. In de huidige maatschappij zijn we geneigd om hoog (in de borst), snel te ademen of juist de adem vast te houden. Dit heeft veel invloed op ons lichaam, zowel fysiek als op mentaal en emotioneel vlak. Interessant is juist dat als we (langer) uitademen ons hart rustiger kunnen laten kloppen en de bloeddruk naar beneden helpen. Bewust ademen is dus heel belangrijk. Veel stress gerelateerde klachten kunnen hierdoor voorkomen of genezen worden.

Bedrijfsademen kan zowel individueel als in groepsverband,
Wil je zien wat ademhalen voor jouw team kan doen? Neem contact op om te bekijken wat de opties zijn.