Bedrijfsyoga

Zit je de hele dag achter een bureau? Heb je nek/schouder klachten? Merk je dat je concentratie en focus soms ver te zoeken zijn? Een gezonde organisatie werkt het liefst met flexibele en vitale werknemers. Ook voor minder ziekteverzuim is dit belangrijk. Kan jouw team wel een oplaadmomentje gebruiken? Een gezonde werk-privébalans is voor veel werknemers een uitdaging. Ze hebben geen puf om na een dag hard werken nog van de bank te komen. Yoga op het werk biedt de oplossing. Stel je een moment op werkdag voor dat er tijd en aandacht is voor jezelf. Vergeet die eindeloze to do list, voel je eigen lijf en creëer rust in je hoofd. Na een yogales kun je de werkdag voortzetten met een betere concentratie en focus. Je kunt de wereld weer aan, wordt productiever en zitten beter in je vel.
Het aanbod is divers. Denk bijvoorbeeld aan een rustige Yin of Nidra les, waar je helemaal tot rust komt of juist een krachtige en dynamische les waar je aan het werk wordt gezet? Of wil je zien wat ademhalen voor jouw team kan doen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact op om te bekijken waar de behoeftes liggen en waar de werknemers het meest baat bij hebben. In overleg stemmen we het aanbod af, zodat de lessen perfect aansluiten op het team en er voor iedereen een positieve ervaring is.

bedrijfsyoga

“The Yoga sessions I had with LouZen at the office where I work, made me think that I should do this more often. Thank you LouZen for that after Yoga priceless feeling!”